Site-ul www.biser.md, este proprietatea Tanos Com SRL ,str. Zelinski 5/5, or. Chisinau.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Compania Tanos Com SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii” – www.biser.md

Tanos Com SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.biser.md si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Tanos Com SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.biser.md este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce prejudicii de orice fel pentru Tanos Com SRL sau partenerilor nostri si numai dupa obtinerea acordului in scris sau pe e-mail.

1. Dreptul de autor a Tanos Com SRL asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului www.biser.md – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Tanos Com SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Tanos Com SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.biser.md, numai in limitele metionate in prezentul document.
Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea Dvs. la adresa de email: [email protected]

2. Produsele si serviciile oferite de catre Tanos Com SRL prin intermediul saitului www.biser.md, politica de preturi.
Tanos Com SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.biser.md sunt in ambalajul original al producatorului, apoi reambalata toata comanda intr-un pachet original companiei noastre. La  momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Tanos om SRL. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a furnizorului.
Preturile sunt actualizate periodic. Preturile prezentate nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica altceva in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de managerul in vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata, va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.
Tanos Com SRL garanteaza buna functionare a acestui site, calitatea informatiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu orientativ , iar anumite caracteristici pot diferi fata de imagini.

3. Plata produselor.

Produsele comandate pe saitul www.biser.md sunt achitate:

  • In numerar, la livrare.
  • On-line, prin intermediul sistemului de plata Paynet

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face conform urmatoarelor conditii 

Tanos Com SRL isi rezerva dreptul de a efectua confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. In cazul cand clientul nu raspunde la telefon, sau este deconectat, ne rezervam dreptul de a anula comanda dupa  2 zile de incercari de contactare client.

In momentru livrarii,in cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, comanda va fi anulata si produsele returnate la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari. plus cheltuielile de retur.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor preluate de la reprezentantul nostru.
Tanos Com SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Tanos Com SRL care includ: calamitati naturale, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii europene.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Tanos Com SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Tanos Com SRL de la client.

5. Returnare produselor are loc conform legii LP 105 din 13.03.2003

Returnarea broderiilor comandate on-line are loc in termen de 14 zile lucratoare, dupa urmatoarele conditii:

  • In cazul cand greseala a fost din partea noasra, adica au fost livrate produse ce nu corespund cu lista din factura, ne rezervam dreptul de a suporta toate cheltuielile de tur- retur si livram din nou conform facturii mentionate
  • In cazul cand clientul dorereste sa inlocuiasca un produs pe altul, isi asuma el cheltuielile de tur-retur
  • Produsele personalizate nu pot fi returnate. Inainte de a fi realizat produsul personalizat, catre client este trimisa macheta pentru aprobare. Daca clientul se razgandeste la aceasta faza, sau nu mai doreste aceasta comanda, ne comunica in scris pentru a intrerupe executarea de mai departe. La aceasta faza nu se percepe nici o taxa. Dar dupa ce este aprobata macheta  de catre client, ea merge spre prelucrarea finala si tiparire. La aceasta etapa comanda nu mai poate fi anulata. Daca totusi comanda a fost anulata, clientul va fi obligat sa achite 50% din costul comenzii de produse personalizate, acestea constituind cheltuielele de executie pana la etapa actuala.
  • Daca nu se primeste produsul comandat banii se returneaza in maxim 15 zile.
  • Daca s-a primit produsul gresit clientului i se vor returna banii in acelasi termen de maxim 15 zile.
  • In cazul in care comanda ajunge la client si acesta refuza comanda fara un motiv intemeiat, comanda nu poate fi returnata.

Tanos Com SRL raspunde pentru rezolvarea reclamatiilor sau problemelor sesizate de clienti în legatura cu calitatea produselor, cu livrarea acestora sau in legatura cu orice alte aspecte legate de vanzarea si livrarea produselor, dupa preluarea comenzii transmise prin intermediul platformei de vanzari online la adresa de email: [email protected]
In cazul in care, in urma verificarii, se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc.

Returnarea produselor se va face la adresa str. Zelinski 5/5, mun. Chisinau prin intermediul Postei, Curierului sau se vine personal la oficiu. Tanos Com SRL recomanda Clientului care doreste sa-si exercite dreptul de retur sa informeze Serviciul de Relatii cu Clientii sau operatorul la nr. mobil: +37379116868 sau pe email: [email protected]. Costurile aferente returnarii produselor cad in sarcina Cumparatorului.

6. Promotii si concursuri.

Tanos Com SRL stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul www.biser.md este gazduit de serverele unei terte firme. Tanos Com SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. Tanos Com SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.biser.md. Nu raspundem de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.biser.md. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8. Protectia datelor cu caracter personal ( politica de confidentialitate )
www.biser.md are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.biser.md, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Tanos Com SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Tanos Com SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected], sau prin posta la adresa: str. Zelinski 5/5, or.Chisinau.

Tanos Com SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, exceptie facand companiile cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Informatiile Dvs cu caracter personal pot fi furnizate si catre Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.biser.md sunt transmise pe cale electronica, Tanos Com SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, vom lua toate masurile si vom pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
Informatiile furnizate catre Tanos Com SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personale, etc), conform legilor in vigoare, nu furnizam adresa D-voastra de e-mail unor terti, nu incurajam spam-ul, si nu facem publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
www.biser.md foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru
Tanos Com SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Tanos Com SRL nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.biser.md in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Tanos Com SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.biser.md, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.biser.md si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

9. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.biser.md si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In situatia in care problema intampinata nu este rezolvata intr-un timp rezonabil (in cadrul perioadei maxime de 30 de zile), sau intr-un mod satisfacator, va rugam sa va adresati pentru o conciliere amiabila la adresa de email: [email protected]

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata ai RM sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.biser.md, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Tanos Com SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de la acest client.
In cazul în care una sau mai multe clauze din cele mentionate mai sus va fi declarata nula sau nevalida, indiferent de cauza, clauza declarata nula nu va afecta validitatea celorlalte clauze, cu exceptia cazului in care se gaseste in stransa legatura cu aceasta din urma.

Accesul și utilizarea  www.biser.md sunt supuse condițiilor de utilizare descrise în prezentul document și legislației aplicabile. Vă rugăm să parcurgeți cu atenție termenii și condițiile prezentate, întrucât accesând și utilizând websitul – platforma de vanzari www.biser.md, acceptați aceste condiții și luați cunoștință ca orice alte acorduri intre dumneavoastra și Tanos Com SRL.

DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD SAU NU ACCEPTAȚI, FĂRĂ LIMITĂRI, TERMENII DE UTILIZARE ȘI CONDIȚIILE CONTRACTUALE ALE PLATFORMEI, VA RUGĂM SĂ PĂRĂSIȚI PLATFORMA.